ترفندهای آشپزی و کافه داری

رستوران داری موفق

پیشنهاد ما به شما
کتاب آشپزی حرفه ای (ویرایش نهم)۲۵,۰۰۰,۰۰۰ ریال۱۹۰,۰۰۰ ریالتهیه و دانلود کتاب

واقعیت این است که بسیاری از صاحبان رستوران ها باید بدانند که چگونه یک کسب و کار را اداره کنند و یک رستوران را راه اندازی کنند تا رستوران داری موفق انجام دهند، اما منابع لازم را در اختیار ندارند.

 

 

به عنوان پاسخی به این واقعیت برای بسیاری از صاحبان رستوران، ما فهرستی از مهارت ها و منابعی را که باید برای مدیریت بهتر رستوران خود بدانید، گردآوری کرده ایم. ابتدا فهرستی از مهارت‌های نرم که مدیران باید داشته باشند، علاوه بر فهرستی از مهارت‌های سختی که اگر در موقعیت مدیریت رستوران خود هستید، توسعه دهید.

ما همچنین فهرستی از کتاب‌ها را برای شما آماده کرده‌ایم که می‌توانند به شما در مدیریت بهتر افراد، عملیات و تجربه ایده‌آل مشتری کمک کنند.

 

صاحب رستوران موفق: مهارت های نرم

در حالی که صاحبان رستوران باید چیزهای زیادی بدانند – و بدانند که چگونه کارهای زیادی انجام دهند – تا یک کسب و کار موفق را اداره کنند، آنها همچنین باید آنچه را که “مهارت های نرم” نامیده می شود برای رهبری تیمی از افراد داشته باشند.

مهارت‌های نرم ویژگی‌های شخصی هستند که شما را قادر می‌سازند روابط بین فردی را پرورش دهید و حفظ کنید. آنها همچنین برای تعریف سبک رهبری و مدیریت روابط برای صاحبان کسب و کار موفق بسیار مهم هستند.

 

 

برای شروع، اینها برخی از مهارت های نرم برتری است که صاحبان رستوران موفق دارند:

  • هوش هیجانی
  • همکاری
  • سازمان دهی
  • تاب آوری

چگونه هر مهارت نرم ممکن است هنگام مدیریت یک رستوران ظاهر میشود؟

هوش هیجانی

وقتی که کارکنان گرسنه/خسته باشند در بهترین حالت خود نیستند، اذیت می‌شوند. با این حال، صاحبان رستوران‌های موفق می‌دانند که چگونه  رفتارهای انسانی را کنترل کنند، و واقعاً از تعامل با مردم لذت می‌برند. مدیران بزرگ بیشتر از اینکه صحبت کنند گوش می دهند، در حل تعارض استاد هستند و می دانند چگونه در ارائه بازخورد به کارکنان خود محکم و در عین حال سازنده باشند. هوش عاطفی کلید کسب احترام کارکنان شماست.

همکاری

هنگام مدیریت یک رستوران، همکاری نیز میکنید – زیرا باید کارهای زیادی انجام دهید و نمی توانید آنها را به تنهایی انجام دهید. شما به عنوان صاحب رستوران اولویت‌های زیادی دارید و این اولویت‌ها شامل  استخدام افراد مناسب، تمدید اجاره‌نامه و حمایت از تمام قسمت های آشچزخانه است. شما می دانید که چگونه کارکنان خود  را برای کمک به انجام کارهایتان اولویت بندی کنید و به آنها اعتماد کنید.

 

سازمان دهی

مدیران رستوران های بزرگ افرادی سازمان یافته هستند. آنها همیشه می دانند که همه چیز کجاست، بنابراین می توانند به سرعت مشکلات را حل کرده و هر چیزی را که کارکنانشان نیاز دارند را با عجله بازیابی کنند. زمانی برای فکر کردن در طول یک سرویس شلوغ وجود ندارد، بنابراین فرآیندها و موجودی باید به درستی سازماندهی و مدیریت شوند.

تاب آوری

مدیران بزرگ در زمان بحران شکوفا می شوند. از صورتحساب گرفته تا فروش و تضادهای شخصیتی در محل کار. یک مدیر رستوران خوب پنهان نمی‌شود – آن‌ها برخورد می‌کنند و سپس به سراغ عامل استرس‌زای بعدی می‌روند.

مهارت های نرم در طول زمان با تمرین آنها رشد و تکامل می یابند. شما می توانید مهارت های نرم خود را به همان روشی که می توانید مهارت های سخت را توسعه دهید، توسعه دهید: با تمرین، تمرین و تمرین بیشتر.

 

صاحب رستوران موفق: مهارت های سخت

مهارت‌های سخت، مهارت‌هایی هستند که احتمالاً در مصاحبه‌های گذشته فهرست کرده‌اید. آنها مهارت هایی هستند که از طریق آموزش رسمی و غیررسمی آموزش داده می شوند و به شما امکان می دهند در یک زمینه خاص تخصص خود را توسعه دهید. در اینجا مهارت‌های سختی وجود دارد که برای مدیریت صحیح یک رستوران به آن نیاز دارید.

 

مدیریت پروژه

یک مدیر خوب توانایی مدیریت موثر و کارآمد پروژه ها را دارد. به عنوان یک صاحب رستوران جدید استارتاپ، بودجه، زمان و افراد را برای رسیدن به اهداف مورد نظر مدیریت خواهید کرد. مدیریت پروژه یک عمل متعادل کننده  است که کسب آن اغلب به زمان، تمرین و گاهی اوقات آموزش نیاز دارد.

حسابداری

در حالی که ما به شما توصیه می کنیم با یک حسابدار در مورد نکات دقیق اسناد مالی رستوران خود کار کنید، هنوز هم باید به عنوان یک کارآفرین اطلاعات دقیقی از اعداد خود داشته باشید. صاحبان رستوران های موفق می توانند بودجه ها را متعادل کنند، پیش بینی های مالی دقیقی داشته باشند و حتی می توانند چارچوبی برای توسعه ایجاد کنند. یک صاحب رستوران موفق، مسئولیت های مالی خود را قبل از اینکه کسب و کار باز شود، درک می کند.

مدیریت موجودی

مدیریت موجودی یک مهارت حیاتی است که منجر به کنترل هزینه های مواد غذایی و افزایش سودآوری می شود. یک صاحب رستوران موفق، فرآیندهای محکمی را برای مدیریت موجودی خود ایجاد می کند.

عملیات آشپزخانه

صاحبان رستوران موفق اصول اولیه نحوه مدیریت عملیات آشپزخانه را می دانند. این مهارت ها شامل طراحی منو و قیمت گذاری، شیوه های خط مونتاژ آشپزخانه و بهداشت، ایمنی و بهداشت است.

بازاریابی و تبلیغات

رقابت رستوران‌ها شدید است و برای افزایش فروش باید از چندین روش و کانال بازاریابی و تبلیغات استفاده کنید. یک صاحب رستوران موفق از رسانه های اجتماعی، بررسی سایت ها، تبلیغات هدفمند جغرافیایی، برنامه های غذایی محلی و برنامه های وفاداری برای جذب و حفظ مشتریان برای کسب و کار خود استفاده می کند.

بهترین شیوه های خدمات مشتری

وقتی رستوران خود را باز می کنید، معیاری را برای نوع خدماتی که می خواهید کارکنانتان از آن حمایت کنند، ایجاد می کنید. این مهارت مستلزم دانش بهترین شیوه‌های مرتبط و توانایی شخصی‌سازی آن‌ها برای مفهوم خود، پایگاه مشتری ایده‌آل و نقاط قوت کارکنانتان است.

 

مطالب مقاله ای که خواندید برگرفته از کتاب راه اندازی چیدمان است.

پرفروش‌ترین کتاب تجاری از رستوران‌دار برنده جایزه دنی مایر.این کتاب به سه بخش تقسیم شده است. هر بخش مرحله متفاوتی از حرفه رستوران داری را پوشش می دهد و اینکه نویسنده موفق و مطرح کتاب دنی چگونه فلسفه مهمان نوازی روشنگرانه خود را برای هر یک به کار می برد.

 

 

کتاب راه اندازی چیدمان

 

 

در قسمت اول کتاب، دنی توضیح می دهد که چگونه اولین رستوران خود، کافه یونیون اسکوئر را با یک میز ساده و یک منو راه اندازی کرد. او توضیح می دهد که چگونه می خواست فضایی ایجاد کند که مردم بتوانند از غذای خوب و گفتگوی خوب بدون هیچ گونه مزاحمت یا تظاهر لذت ببرند. او در آنجا اصول مهمان نوازی و نحوه برخورد با مهمانان خود را با احترام و مراقبت آموخت.

در قسمت دوم کتاب، دنی در مورد چگونگی گسترش امپراتوری رستوران خود صحبت می کند. او نحوه آزمایش غذاهای مختلف، سبک‌ها و قالب‌های مختلف را به اشتراک می‌گذارد تا بهترین کار را برای مشتریان و کارکنانش پیدا کند. او در این رویکرد یاد گرفت که چگونه با تغییر بازارها و ترجیحات مشتری سازگار شود و در عین حال ارزش های اصلی مهمان نوازی خود را حفظ کند.

در قسمت سوم کتاب، دنی به این موضوع می پردازد که چگونه رستوران های خود را به مقاصدی تبدیل کرده است که مشتریان وفادار را جذب می کند. او نشان می دهد که چگونه از فناوری، طراحی، بازاریابی و نوآوری برای ایجاد تجربیات منحصر به فردی که او را متمایز می کند استفاده کرده است.

 

 

شما همچنین میتوانید برای به روز کردن اطلاعاتتان کتاب های زیر را مطالعه کنید:

 

اصول راه اندازی و مدیریت کافه و رستوران

 

کتاب راهنمای مدیر رستوران

 

اگر از عاشقان صنعت آشپزی و خلق طعم های شگفت انگیز هستید میتوانید با مراجعه به صفحه کتاب آشپزی، به دنیایی از تکنیک، دستور پخت ها و رسپی های محرمانه بین المللی دست یابید و دانش خود را در صنعت خوراک و نوشیدنی (آشپزی، بیکری، باریستا، بارتندری، میکسولوژی، رستری و ...) تا عالیترین سطوح جهانی ارتقا دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *